به گزارش سلام لردگان، به نقل از مهر، اگرچه دولت به صورت رسمي وارد فاز دوم اجراي قانون هدفمندي يارانه ها نشده است اما دولت از روزهاي ابتدايي سال جاري با مصوباتي که داشته، رسما اجراي اين قانون را کليد زده است و به طور قطع، وقتي با دستور حسن روحاني، رئيس جمهور اجراي فاز دوم رسما کليد بخورد، شيب افزايش قيمتها بسيار کند خواهد بود، همانطور که دولت بارها و بارها وعده اش را داده است، غافل از اينکه خارج از اجراي اين فاز از قانون، دولت از قبل، افزايش قيمتهاي مدنظر خود را اعمال کرده است.
در اين ميان برخي ديگر از کالاهايي که وابسته به اين افزايش قيمتها هستند نيز به طور قطع با افزايش قيمت مواجه خواهد شد، اين در حالي است که نان نيز از جمله کالاهايي است که در فاز اول اجراي قانون هدفمندي يارانه ها، با افزايش قيمت رسمي از سوي دولت مواجه شد و اين کالا نيز وارد کاروان افزايش قيمتهاي ناشي از هدفمندي يارانه ها شد.
اکنون نيز ستاد هدفمندي يارانه ها که مسئوليت دبير اجرايي آن به حسن يونس سينکي، معاون سابق محمدرضا نعمت زاده وزير صنعت، معدن و تجارت سپرده شده، قرار است که در مورد قيمت نان تصميم گيري کند. البته در فاز اول نيز همين ستاد تصميم گيري مي کرد، اما سناريوهاي مختلفي از سوي وزارت بازرگاني سابق به دولت ارايه شد؛ اما در اين فاز از قانون، ستاد هدفمندي خود سناريوها را تدوين کرده است.
آنگونه که عباس قبادي، معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار مهر مي گويد: رياست جمهوري خود مسئوليت تغيير قيمت نان را در فاز دوم قانون هدفمندي يارانه ها به عهده گرفته است و وزارت صنعت، معدن و تجارت در اين رابطه نقشي ندارد.
وي مي افزايد: به دليل حساسيت بالاي قيمت نان، رياست جمهوري و آقاي سينکي، دبير اجرايي ستاد هدفمندي يارانه ها سناريوهاي مربوطه را تهيه کرده و در مورد قيمت نان تصميم گيري مي کنند.
پيش از اين قبادي اعلام کرده بود که اگر قرار باشد تغييري در قيمت نان ايجاد شود، از فروردين ماه سال ?? اين کار صورت خواهد گرفت.
يارانه نان از آذر ماه ????به صورت ماهانه نفري ???? هزار تومان به حساب سرپرستان خانوارها واريز شده بود که البته پس از آن، دولت دهم تصميم گرفت در يک مرحله ديگر، به ازاي هر نفر ??? تومان ديگر به حساب سرپرستان خانوار واريز کند.
انتهاي پيام